Ετικέτες

, ,

Σκέψεις πάνω στην κόντρα στα πρόχειρα (καθώς και στο κομμάτι του Τάκη με Sin Boy), αφαιρετικά ταξινομημένες μα αριθμημένες…

tumblr_mm0q6a0JOY1spa1uio1_500

1. Μπεκάκου έσκιζα. ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ.
2. Ξεκολλάτε ρε μαλάκες. Feats είναι αυτά. Κι εγώ αν του τα σκάσω θα μου δώσει κουπλέ μη λέμε και μαλακίες, μπίζνα είναι η φάση. Εκτός αν είσαι 16.
3. Ο Νας να κάνει feat με τον Μπίμπερ είναι καλά? Να τ’ αφήσω?
Δηλαδή για να το ξεκαθαρίσω κιόλας… Ρε φίλε, με τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε (ο Τάκης), θα είχα και εγώ θέμα αν τα έβαζε στο CD του. Οπώς θα είχα θέμα αν ο Νας έβαζε στο δίσκο του τον Μπίμπερ.
Ο Μπίμπερ όμως ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ στον Νας για feat. Το ίδιο κι εδώ (λογικά). Δεν τα διαχωρίζω. Γιατί να το κάνω άλλωστε?
4. Έκλαψα με το «είμαι της σχολής την πέφτουμε σε μανεκέν». Μπέσα.

15xroniaeisvoart
5. Ο Είσβο δεν το ξεπουλλάει όταν του τα σκάει η Μαλαματίνα για κομμάτι-διαφήμιση. Ή όταν βγάζει δουλειές μέσω BurnOut.Ή όταν κάνει διαφήμιση για τον ΟΤΕ. Ο Τάκης το ξεπουλλάει. Ό,τι να ‘ναι με πατάτες αυτός ο Λιάκος.
6.Όταν πέφτουν δημόσια μπιχτές θα πρέπει να δωθούν και δημόσια εξηγήσεις. Την ίδια μαλακία έχει κάνει ο Είσβο και με τον Ύπο και με τον Slogan. Γιατί άλλωστε, μιλάμε για ένα άτομο που πετάει μπιχτές στο FB (με λίγα λόγια δημόσια) εδώ κα καιρό για πολλά άτομα. Παραδείγματα? Τα κλασσικά σκηνικά με Ύπο και Σλόγκαν, αλλά και με Τάρα (όταν πρότεινε επανένωση ΑΓ), και τώρα με Τάκη. Κάποιος έπρεπε να τα πει στο Λιάκο με αντίστοιχο τρόπο. Και αυτό που λέει ο Τσαν (περίμενα να με κράξει όλος ο κόσμος αλλά όχι ο αδερφός μου) στέκει. Μη λέμε και μαλακίες. Ο Τάκης σε πολλά που λέει και κάνει δείχνει βλάκας αλλά δεν είναι. Το κάθε άλλο!
7. Αλλά βέβαια ξέχασα το 6, το να κάνεις κομμάτι με τον Sin Boy είναι ξεπούλημα αλλά διαφημίσεις για Μαλαματίνα και OTE είναι (όπως θα έλεγε με στυλ φαντεζί κουλτουλουγκρέ μανιφεστόζικο σήμερα ο Ειβολέας) «διάδοση της μουσικής που αγαπάμε μέσω mainstream πλατφόρμας».  Ή όπως έλεγε το 2002 (με στυλ έντεχνο και του δρόμου) «Όπως βγάζουμε video clip για να προωθήσουμε ένα κομμάτι μας, έτσι βγάλαμε και την διαφήμιση, μόνο που ήταν ΟΤΕ. Στ’ αρχίδια μου. Τον χρησιμοποιήσαμε για να ανεβάσουμε τη φάση μας.»

SONY DSC
8. Στην τελική, εγώ τον Τάκη τον ρώτησα στο FB αν υπάρχει τυπωμένο το «Πάσα Ντουμάνια» και μου απάντησε με βιντεάκι ο άνθρωπος. Έτσι κάνει. Έτσι είναι. Ο Τάκης ειν’ ο Τάκης και ο Τάκης δεν αλλάζει.
9. Ο Τάκης να μεν μιλάει για αληθινό, αλλά απ’ την άλλη σου λέει και Ρίμα για Χρήμα τόσα χρόνια. Και στο κουπλέ εδώ έβγαλε και χρήμα (όσο έβγαλε) και έκανε κάφρικο ραπ με μέτριες-έως-καλές-έως-πολύ-καλές ατάκες. Ό,τι κάνει εδώ και χρόνια δηλαδή. Και πέρα απ’ το βιοποριστικό κομμάτι να το πάμε, ο Τάκης δεν άλλαξε. Απ’ το «Σόρρυ κοπελιά κόκα παίρνεις», πήγε στο «με συγχωρείς κοπελιά, έχεις τέλεια βυζιά» και από εκεί στο «κούνα αυτά που σου ‘δωσε ο πλαστικός σου».
10. Ο Τάκης άσχετα απ’ τον αν τα σκιλλζ του ή η ποιότητά του είναι ίδια, κάνει το ίδιο γαμημένο πράγμα μια ζωή. Είτε πάνω σε beat του Σκηνοθέτη στη Χαρμολύπη, είτε σε κομμάτι των Goin’ Through, είτε δίπλα απ’ την La Klikaria, είτε με τον Αδαμαντίδη, είτε με το ΧΤΠ, είτε με τις Παρεμβολές και τον Κουρμένταλα είτε σε feat στον Sin Boy. Είναι ο καφροκάγκουρας αγνοαλήτης ραπάς που μας μεγάλωσε.

Και τον ευχαριστούμε γι αυτό.

Ακολουθήστε το Νάνο στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/ippotinane

Advertisements