Ετικέτες

,

Όπως είχα κάνει και εδώ, ήρθε η ώρα να αναφερθώ σε ακόμια μια «hot» κόντρα της Ελληνικής ραπ σκηνής. Μόνο που αυτή τη φορά πέσανε και diss (ένα για την ακρίβεια αλλά κομπλεντάν diss να ούμε)!

 1. Ο Slogan έχει το δίκιο στην κόντρα. Το σωστό να λέγεται.
 2. Δηλαδή πως γίνεται να μην έχει δίκιο? Ο Light κράζει μέσω FB το Φιλέτο Σολωμού χωρίς ουσιαστικό λόγο. Εκτός κι αν ο Light, ή όπως ο ίδιος σε τραγουδι του έχει αποκαλέσει τον εαυτό του Tony Montana, ΌΝΤΩΣ πιστεύει πως ο Slogan είναι ο φαντασιόπληκτος.
  12647517_10205575256201337_7993974384461950534_n
  Άσε που το ποστ του Light ανέβηκε το Μάρτη και ακόμα δεν έχει σκάσει diss στον Slogan. Λες και δεν είσαστε ράππερς ρε πούστη και οι δύο. Τι να πεις?
 3. Ο Slogan είναι ο άνανδρος που είναι μόνος του σε αυτή την κόντρα? Και ο Light γιατί έχει μπλέξει στη μεταξύ τους διαμάχη ΌΛΟ το Capital? Δηλαδή σε φάση τι ανακατεύοντε, πατεράδες τους είναι?
  Η αλήθεια είναι βέβαια πως θα ήθελα να σκάσει diss ο 3D στον Slogan. Έχω καιρό να ακούσω βιασμό.
 4. Πάντως καλή φάση μας γύρισε πίσω στο 2012 όταν ο Slogan dissαρε Υποχθόνιο και τη φάση του. #FeelingNostalgic
 5. Όσο για το κομμάτι, ήταν πολύ legit και δεν το περίμενα. Πολύ καλές ατάκες και χωρίς πολλές-πολλές αερολογίες. Kudos to you Μεσσήνιε Πρωταθλητή.https://www.youtube.com/watch?v=L_2pigFrAD8
 6. ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΣΑΛΩΝΙΚΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ. ΜΠΕΣΑ.
 7. Ναι δε λέω, κατινιά του Slogan να ανεβάσει τις φωτός που ανέβασε αλλά τα ήθελε ο κώλος τους.
 8. Και μετά έσκασε και το diss του Light. Σε φάση ενώ έχω ξεκινήσει να γράφω το άρθρο όχι μαλακίες. Και ξεκινάει με τη φράση γαμώ τα πεθαμένα σου γαμώ και περιμένω ανυπόμονα να χώσει το πρώτο του κουπλέ ο Hayate Kirino. Και το κομμάτι το ακούω και είναι πολύ κομπλέ (για απάντηση πάντως, είναι στιχουργικά κατώτερο του R.I.P) και έχω να κάνω μια παρατήρηση. ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΡΑΖΕΣ ΜΕΣΩ FB ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ? Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΙΡΗ? Ρε δεν την παλεύουνε ρε.https://www.youtube.com/watch?v=alOr6rEZMyo

  Και επίσης, όταν θέλουμε να πούμε πως κάτι είναι κακής ποιότητας λέμε πως είναι απ’ τα LIDL όχι απ’ τα Jumbo ρε πασάμ.

 9. Τίποτα ρε απλά ο Light ήθελε να βγάλει diss στο μπαμ. Botchαρε ελληνικό meme (LIDL-Jumbo), την είδε πολιτικός (ΘΑ σου γαμήσω, ΘΑ παρακαλάς, ΘΑ το πω στο μπαμπά μου), έκανε name-drop 32 άτομα (Μπελάφον, Θύτη, Drem κ.α.) γιατί σε φάση τι στο πηγάδι κατούρησε? Ο Slogan γιατί ανέφερε τον NiVo?Αντέγραψε και λίγο Ύπο (η Κοκκίνου αντεκράου) και Nas (Eminem murdered you on your own shit) Είπε εκεί και κάτι πίπες για views και το έβγαλε.Ενώ απ’ την άλλη ο Slogan πέταξε σωστές ατάκες και είπε αλήθειες. Και αν είδατε την παραπάνω εικόνα με ποστ του Light, τον προκάλεσε να πει αλήθειες και τις είπε.
 10. Πάντως μπράβο στα παιδιά, μια κοντρίτσα της προκοπής από αρκετά κομπλέ ράπερς. Επιτέλους!
 11. Btw, πόσο δίνει ο ΟΠΑΠ πως μόλις ο Ύπο ξαναπέσει στην αφάνεια σε λίγα χρόνια θα τον dissάρουν μαζί ο Light και ο Slogan???
 12. Μόνο Snik.
  maxresdefault

Ακολουθήστε το Νάνο στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/ippotinane