Ετικέτες

Paradise lost από πίσω να παίζει. Και κάθομαι και σκέφτομαι. Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα. Αυτό όμως λύνει το μυστήριο, της αρχικής χιλιετίας της ζωής. Το θέμα είναι πως από τα πρώτα χρόνια ζωής πάνω στον πλανήτη μας, μέχρι και η δημιουργία, έχει αλλάξει. Ειδικά για τα είδη, που παρουσιάζουν ανεπτυγμένο δείκτη ευφυίας, το πράγμα είναι πολύ διαφορετικό. Τι εννοείς τι θέλω να πω??? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ??? ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ????

ασδςεδσα

Ναι τελικά διαπιστώνω, όσο πιο ανεπτυγμένο δείκτη ευφυίας έχεις, τόσο ηλίθιος μοιάζεις στην φύση. Και θα μου πεις δεν στέκει αυτό. Θα σου πω μια χαρά στέκει και θα καταλάβεις στις παρακάτω γραμμές τι εννοώ.

Τα ζώα για παράδειγμα, ζουν με το ένστικτο, ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΕΜΕΙΣ????? Α ναι ξέχασα, εμείς έχουμε νοημοσύνη και αντίληψη κάτι που υστερούν τα άλλα ζα. Μωρέ είμαστε και με το παραπάνω ζα και θα το καταλάβεις με τα χρόνια.

e89e8faed28a14b26ce4a1a3788f325e

«Και εδώ βλέπουμε την εξέλιξη του απλού πιθήκου, σε ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΙΘΗΚΑ!!!»

Πίσω στο θέμα μας. Δεν προσεγγίζεις ένα τέτοιο θέμα με θρησκευτικό τρόπο. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Σύμφωνα, με νέες έρευνες που έγιναν σε 2 απολιθώματα, ανακάλυψαν ένα είδος ανθρώπου, ο οποίος αν και homo δεν ανήκει στο συγγενικό είδος εξέλιξης των πιθήκων, αλλά στο συγγενικό είδος που εξελίχτηκαν σε άνθρωποι.

Ο γκρεκοπίθηκας (χειρότερο όνομα δεν μπορούσαν ούτε με αίτηση στα Κ.Ε.Π. της Ακαδημίας να δώσουν), λένε πως είναι το πρώτο είδος ανθρώπου που υπήρξε ως τώρα στη Γη. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

image_4888_1e-Graecopithecus-freybergi.jpg

Και εγώ κάθησα και σκέφτηκα (έλα μην σιγοτραγουδάς Παπαρίζου από μέσά σου), πως αν αυτό το πράγμα που λέγεται ανθρωπότητα έχει ξεκινήσει από περιοχές που απαρτίζουν το Ελλαδιστάν, τώρα εξηγούνται όλα.

Εντάξει τώρα μπορώ να καταλάβω την μπούκλα τρίχα στο στέρνο, την προσπηλαιηκή συμπεριφορά, όπου το σερνικό πρέπει να κάνει σαν πεντάχρονο, όπου έχασε το τελευταίο κομμάτι πίτσα, για να καταφέρει να προσεγγίσει θηλυκό, και η ικανότητα του να κάνει το τίποτα σε τίποτα, καταφέρνοντας να σε κάνει να πιστέψεις πως είναι κάτι το διαφορετικό.

Βέβαια λέει πως χρησιμοποιούσαν εργαλεία. Έξυπνα ζα λοιπόν. Ααααααττττσσσααααα!!!!!! Και τώρα άμα πιάσεις τον μέσο άνθρωπο (ναι και για μένα λέω ντου νοτ γουόρι) και να μου πεις, ούγκα μπούγκα χτίσε σπίτι, ή σινεμαγκούκου γουκουλέλε πέρνα από τη μύτη σου ένα κόκαλο μαμούθ, για να καταφέρεις να σε εντάξουν στην φυλή τους, το πιο πιθανό είναι να τους απαντήσω «ερμ συγνώμη, έχω μερικές απορίες για τα Terminal Conditions. Εκεί που λέτε ότι θα φαγωθώ σε περίπτωση ατυχήματος, αυτό πιάνεται και άμα τρακάρω με κανέναν τρικεράτοπα?800px-Triceratops_-_1904

Ερμ και εκεί, που λέει πως ο αρχηγός της φυλής έχει το δικαίωμα να εξασκήσει σωματική βία σε όποιο μέλος θέλει της κοινότητας, αυτό θα γίνεται με στολή Latex ή με μηχάνημα BDSM??? Α! Με Latex… Και πόσο είπαμε πάει η μηνιαία συνδρομή? Α! Μερικά δόντια τυραννόσαυρου. Και κάτι ακόμα κύριε Greko, μπορώ να σας λέω Greko έτσι? Ωραία, αυτή τη στιγμή, έχω ένα κινητό καλό, με πάρα πολύ καλή camera και τα λοιπά, στη σπηλιά πρίζα έχετε? Α! Είναι πολύ νωρίς για να έχετε ηλεκτρικό ρεύμα, γιατί ο Edisson δεν έχει ζήσει ακόμα. Καλά κύριε Grekoπίθηκα θα το σκεφτώ, γιατί έχω πολύ καλή προσφορά και από την Ρωμαϊκή Περίοδο, ναι ξέρετε αυτή με τα όργια, και καταλαβαίνεται είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Θα το σκεφτώ και θα σας απαντήσω.

9207

Έλα Μήτσο, άκυρο ρε δεν κοιτάμε για κανένα Βυζάντιο? Έχει και Ιουστινιανό εκεί? Ναι ναι, θα σου γνωρίσω τη Θεοδώρα. Α κάτι βασικό, μην πεις στον Ιουστινιανό, ότι τελείωσες τη φιλοσοφική σχολή των Αθηνών, γιατί μπορεί να έχει κακές επιπτώσεις.»

asirmata

«Και εδώ βλέπουμε μία σπάνια εικόνα, στην οποία απεικονίζεται ο Ιουστινιανός, η Θεοδώρα και ο Μήτσος, να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους»

Όχι, εντάξει λίγο ακραίος είμαι, αλλά σκέψου τι αλλαγή φέρνει η συγκεκριμένη ανακάλυψη. Θα φτάσουμε μερικά εκατομμύρια χρόνια μετά, και θα λένε οι εξωγήινοι  που θα ανακαλύψουν τον πλανήτη μας, όπου  σφύζει από ζωή, μιας και ο άνθρωπος σιγά που θα υπάρχει, να λένε «%#@%!!@@!!$^&&$%^?<>>Λ(^^ΑΑΣΔ$!@%^&.»

Ειδικά εκεί που είπε «<>>Λ(^^Α», συγκινήθηκα πάρα πολύ…