Ετικέτες

,

Καλησπέρα Δεσποσύνες και Ιππότες!

NothingIsColderDanai εδώ, με μία ακόμα συνέντευξη από τον καλύτερο onelinerά… της αγοράς; Αν τα λογοπαίγνια και τα σύντομα αστεία είναι your thing, μην ψάξετε παραπέρα. Είχα την τύχη να τον δω επί το έργον (παράσταση εννοώ, σκάστε) και γέλασα τόσο που έφτυσα την μπύρα μου (ΚΑΙ Η ΜΠΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ GODDAMMIT). Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως σε περίπτωση που δεν τον ξέρετε (shame) πρέπει να σας τον γνωρίσω. Οκ, σταματάω, καταλάβατε το concept.

Without further ado… Άγγελος Σπηλιόπουλος!


NothingIsColderDanai: Καλησπέρα Άγγελε! Κατ’ αρχάς να σε ευχαριστήσω τόσο προσωπικά όσο κ εκ μέρους του blog!

Άγγελος: Εγώ ευχαριστώ!

NothingIsColderDanai: H πρώτη ερώτηση είναι: Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το stand up?

Άγγελος: Είχα παρατήσει την σχολή μου, την Νομική και δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο για καιρό. Μου άρεσαν πολύ οι κωμωδίες και έβλεπα και stand up, κυρίως ξένο στο youtube. Ε και τον Μάρτιο του 13 είπα σε ένα χρόνο να έχω κάνει μια παράσταση. Τελικά τον Νοέμβριο γράφτηκα σε ένα σεμινάριο του Γιώργου Χατζηπαύλου και όταν τελείωσε κάναμε παράσταση αποφοίτησης που ήταν και η πρώτη μου παράσταση.

NothingIsColderDanai: Ήταν έμφυτη η φάση με τα one liners? Δηλαδή έκανες λογοπαίγνια κτλ από παλιά ή ήταν κάτι το οποίο προέκυψε μετά;

Άγγελος: Προέκυψε στην πορεία. Στην αρχή έκανα αυτό που σου λένε πάντα όταν ξεκινάς το stand up. Μιλούσα για τον εαυτό μου κυρίως. Μέσα στον πρώτο χρόνο όμως είδα ότι στα μικρά αστεία ήμουν πολύ καλύτερος και έτσι επικεντρώθηκα σε αυτά. Πέρασε πολύ καιρός όμως για να αρχίσω να μάθω να γράφω αξιοπρεπή μικρά αστεία.

NothingIsColderDanai: Ποιο είναι το πιο άκυρο πράγμα που σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια παράστασης;

Άγγελος: Πολύ πρόσφατα άρχισε να βρέχει, αλλά ψιλόβροχο. Οπότε δεν ήμασταν σίγουροι αν πρέπει να διακοπεί το gig. έτσι έκατσα για κανα 5λεπτο να σχολιάζω την κατάσταση και περνούσαμε ωραία με το κοινό. Μετά άρχισε να βρέχει κανονικά και πήγαμε σπίτια μας

NothingIsColderDanai: Και το πιο άκυρο interaction με fan?

Άγγελος: Επειδή έχω ένα running joke με τα σκυλιά στην Παιανία ένας κύριος στην Κόρινθο με ρωτούσε επίμονα αν έφαγα «δάγκα». Εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα τι είναι το «δάγκα» και περάσαμε φίνα για αρκετή ώρα.

NothingIsColderDanai: Αχαχαχα! Λοιπόν, Ποιο είναι το πιο καμένο αστείο σου;

Άγγελος: Δυσκολεύομαι να λέω αστεία μου εκτός παράστασης γιατί τα παίρνει κόσμος και τα βάζει στα social media του χωρίς credit αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό που θα πω μου το έχουν κατακλέψει. Είναι το: Η μάνα μου έλυνε σταυρόλεξο, μου λέει «το 3 οριζοντίως;» της λέω «ωμέγα».

NothingIsColderDanai: Α αυτό το είχες πει νομίζω και στην παράσταση εδώ και έκλαψα λίγο. Όπως και να’ χει, τελευταία ερώτηση. ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Άγγελος: Χαχαχαχα

NothingIsColderDanai: Όχι, αστειεύομαι, δεν υπάρχει τελευταία ερώτηση. Θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω γι’ ακόμα μια φορά κι ελπίζω να κάνεις σύντομα παράσταση!

Άγγελος: Εγώ ευχαριστω! Και ναι, έχω αρκετές στο άμεσο μέλλον!

THE END

(Το παρακάτω να διαβαστεί με βαθιά βραχνή φωνή)

Θέλετε να μάθετε ημερομηνίες για τις παραστάσεις του Άγγελου Σπηλιόπουλου; Θέλετε να διαβάσετε λογοπαίγνια που θα σας κάψουν το μυαλό; Αν ναι, τότε like, follow και ότι άλλο κάνουν, σε αυτές τις σελίδες!

ΤΩΡΑ.

https://www.facebook.com/AngelosSpiliopoulos/

https://www.instagram.com/angelosspiliopoulos/