Ετικέτες

Πρώτα από όλα θέλω να πω, πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα γράψω για αυτό το θέμα, γιατί κατά βάση είχα καιρό να στάξω χολή. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η χολή παράγει οξέα. Οπότε πάμε πάλι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γράψω για αυτό το θέμα, γιατί κατά οξέα είχα καιρό να στάξω χολή. ΩΩΩΩ ναι πολύ καλύτερα.

Το καλοκαίρι έφτασε, οι ρακέτες θα φορεθούν πολύ, σίγουρα όχι από μένα, τα απομεινάρια των μαγιό θα φορεθούν και αυτά πολύ (καααααλλοοοοοο), μα το θέμα είναι πως και η αφραγκία φοριέται πολύ. Καλά ως εδώ? Εξαιρετικά οφείλω να ομολογήσω!

Σαν Ελλαδιστάν που είμαστε, πολλές φορές πάμε τα πράγματα εκεί που μας συμφέρει. Τι εννοείς τι εννοώ?????ΤΙΝΝΟΕΊΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ?????? Που είχαμε μείνει???

Αααααα ναι, το γεγονός της έλλειψης ρευστότητας στις τσέπες μας (αφραγκία ωρέ) οδηγεί τον Έλληνα να έρχεται πιο κοντά με την οικογένειά του. Καλά μέχρι στιγμής? Καλά! Έλα ντε όμως που όταν πλησιάζει το καλοκαίρι εκεί το ξεφτιλίζει! Ξαφνικά εκεί που αράζει αμέριμνος ο ξάδερφός μπαλκόνι και βλέπει τσου λου, κοιτάζει το κινητό του και βλέπει, οοοχχχιιιι μήνυμα από το ξαδερφάκι του, αλλά γαμημένη αναπάντητη κλήση. 2 βασικά.

Αυτός το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως η τελευταία εν απομείνουσα γιαγιά που είναι και paladin με τις κότες της (τα χω πει και στο άρθρο με τα 5 χειρότερα ζα) κάσωσε. Προφανώς και η γιαγιά ζει και βασιλεύει, και προφανώς ο ξάδερφος που πήρε τηλέφωνο μετά από το τελευταίο γάμο που βρέθηκαν μαζί, τον θυμήθηκε δια μαγείας για καφέ.

Στο γκαϊφέ που βγαίνουν τα ξαδέρφια, συζητάνε για διάφορα θέματα όπως μπάλα, δουλειά και εννοείται για τις κότες στο χωριό. Πρέπει να τονίσω εδώ πως ο ένας δεν χωνεύει τον άλλον γιατί η Μαρία από το χωριό που γούσταραν και οι δύο, τα είχε με ένα παιδί από την Αθήνα που δεν τον ήξεραν, και προφανώς σφάζονταν για τη Μαρία, αλλά και για το ποδόσφαιρο γιατί είναι και διαφορετικές ομάδες.

Μιλώντας τώρα ως ενήλικες, πιάνουν και μια συζήτηση για το χωριό, δήθεν νοσταλγώντας τα παλιά. Και εκεί που τα λένε, στάνταρ πέφτει η ιδέα. «Ρε ξάδερφε, λες να πάμε φέτος χωριό να δούμε και τη γιαγιά που μας παρακαλάει τόσα χρόνια να πάμε, και να ξαναζήσουμε τα παλιά?»

Αφού ενημέρωσα για το τι συμβαίνει, διαπιστώνω μέρα με την μέρα τη σκατοψυχιά του ανθρώπου, και τη κουτοπονηριά που τον δέρνει, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ????? Στο ινσταγκρααααααμμμμμ.

Δεν έχω κάτι με αυτούς που όντως πάνε χωριό, γιατί στη τελική αυτοί πάνε πιο συχνά, έχω πολλά όμως με τη μάσκα που βάζουν κάποιοι, για να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Ουφ. Είπα πολλά. Ας πάω να κάνω αυτό που θα μου πουν. Να μιζεριάσω στη γωνία του σπιτιού μου μόνος.

Έλα ξάδερφε ο Γρηγόρης είμαι τι κάνεις? Έλεγα να πάμε για κάνα καφέ που έχω τόσο καιρό να σε δω. Whooooppssss. Λάθος δεν είναι τα SmS εδώ…