Κατακέφαλα

Λεεεεποοοννν. Είχα σκοπό να γράψω ένα άρθρο για το γαμημένο πολικό ψύχος, που έχουν τα πλοία. Αλλά με πρόλαβε ο κύριος Ψαριψαρης (Φισφής ωρέ). Οπότε θα γράψω για την αναθεματισμένη ζέστη που μας έχει βαρέσει κατακέφαλα.

Όντας εργαζόμενο παιδί και εγώ χρειάζεται καμιά φορά να κάνω κάποιες εξωτερικές δουλειές. Είναι η φύση του επαγγέλματος αυτή και όχι δεν είμαι ντελιβεράς.

Εκεί έξω λοιπόν στο αχανές περιβάλλον που επικρατεί, συναντάω πολύ κόσμο. Συναντάω παππούδες, βυζγιά, γιαγιάδες, βυζγιά, όμορφες κοπέλες πολλές από αυτές χωρίς βυζγιά αλλά δεν μας πειράζει είναι όμορφες, παιδάκια, βυζγιά πάλι, άντρες με στυλ, και άλλα βυζγιά και γενικά το θετικό του καλοκαιριού είναι τα βυζγιά.

Ένα από τα πολλά προβλήματα είναι το γεγονός ότι για ένα γαμημένο λόγο απενεργοποιούνται οι εντολές που στέλνει ο εγκέφαλος στα πόδια. Περπατάς αμέριμνος και τσουκ κάποιος/α σταματάει μέσα στη μέση και κοιτάζει το άπειρο. Έκτος ότι 11/10 φορές τους ποδοπατάω (εκδίκηση λέγεται φίλος), μετά με κοιτάζουν σαν χάνο. Εκεί να πεις. Ότι δεν έβγαλες αλάρμ??? Ότι είσαι μαλάκας που δεν ξέρεις που πας? Ότι ψιτ μανμου με καθυστερείς γιατί πρέπει να προλάβω τις δημόσιες υπηρεσίες??? Τιιι. ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙΙΙ. ΤΙΙ ΕΙΣΑΙ??? ΤΙ! ΕΙΣΑΙ?????

Το αντιπαρέρχομαι αυτό, και πάμε στο φάουλ Νο2 της ζέστης. Μπαίνεις σε Μ.Μ.Μ. , δεν θα σχολιάσω για οσμές και λοιπά είναι κλασσικό. Βλέπεις πως θα μπει και άλλος κόσμος μέσα, αντί ρε μπετόν αρμέ να κάνεις πιο μέσα για να είμαστε κάπως πιο ανθρώπινα, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΣΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ. Γιατί πρέπει να υποφέρω από τι κάθε μασχάλη μου λες????? Και άσε αυτό. Έχεις δει ποτέ ραντάρ από κοντά? Εγώ ναι. Ελληνίδα γριά λέγεται. Θα ποδοπατήσει κόσμο, θα καβαλήσει τσάντες, ξαφνικά θα μας δείξει ότι έχει δύναμη και πως δεν είναι ένα κουρασμένο πλάζμα όπως δείχνει, για να κάτσει στη θέση που άνοιξε στη γαλαρία. Και αν τι προλάβει κάποιος, τότε αρχίζει η γρίνα. Και δεν έχουμε χώρο, και κύριε οδηγέ τι του παίρνετε αφού δεν χωράνε, και ζέστη. Και ακούς και αυτό ενοχλητικό. Τσ τσ τσ.

Άσε τις γριές. Πάμε στις κορασίδες. Ναι έχει ζέστη. Ναι και εγώ δεν τη παλεύω παρόλο που είμαι με μακρυμάνικο πουκάμισο. Δεν με ενδιαφέρει να δω τα πατσά σου. Κάνε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο ότι τρως πολύ. Μπορεί να έχεις πρόβλημα υγείας. Το καταλαβαίνω. Αλλά σα γυναίκα ξέρεις τι σε παίρνει να φοράς. Φρόντισε για αυτό.

Σίνσερλι

Η χολή μου και εγώ!

Γράψε κι εσύ ένα σχόλιο... ΜΠΟΡΕΙΣ.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s